Anna-Kaisa Ikonen jatkokaudelle Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

16.6.2024

On vaikea pukea sanoiksi sitä kiitollisuuden määrää, jonka sain kokea viikonloppuna Tampereella. Olen iloinen, että saan jatkossakin olla mukana luotsaamassa Kokoomusta seuraavan kaksivuotiskauden varapuheenjohtajana.

Ennen kaikkea puoluekokous oli ystävyyden juhlaa. Oli mukavaa jälleen kohdata ihmisiä ympäri Suomen, myös monia teistä: kiitos lämpimistä onnitteluista, halauksista, antoisista keskusteluista ja ennen kaikkea luottamuksestanne! Se merkitsee minulle paljon.

Sinisydäminen yhteisömme elää ja voi hyvin, ja siinä on ihmeellinen voima, josta ammentaa uutta energiaa arjen puurtamiseen.

Tampere oli oiva paikka viitoittaa tietä tulevalle kaksivuotiskaudellemme – mustamakkaran ja Pyynikin munkkien voimalla tietenkin! Erityisesti nyt kunta- ja aluevaalien häämöttäessä meillä on pian jälleen edessä näytön paikka. Meidän on vahvistettava asemaamme johtavana puolueena ja viitoitettava tietä paitsi koko Suomen tulevaisuudelle, myös ihmisten kotikuntien ja hyvinvointipalveluiden kehittämiselle. Kokoomusyhteisöllämme on sellaista näkemystä, jota suomalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi tarvitaan. Haluan ja lupaan olla mukana kantamassa korteni kekoon tässä työssä omalla osaamisellani.

Anna-Kaisa Ikonen